~~Informacije o dostavi

Zbog mogućnosti greške  prilikom telefonskih poručivanja udžbenika, molimo sve kupce da svoje udžbenike poruče isključivo preko našeg sajta. Samo za greške prilikom internet poručivanja, mi snosimo odgovornost!

Pojedini udžbenici skoro svih izdavača su i dalje u procesu štampanja!!! Molimo za strpljenje u ime izdavačkih kuća. Hvala na razumevanju!

Za isporuke preko 2.990 RSD – BESPLATNA DOSTAVA!!! – (posle ostavljenih podataka nakon kupovine, odabrati opciju besplatne pošiljke!)

Cenjeni kupci,

Unapred vam se svima izvanjavamo zbog čekanja na rok isporuke od 7 radnih dana (vikend se ne računa). Zbog trenutnih velikih gužvi neke udžbenike nismo u mogućnosti ranije da isporučimo. Uglavnom, svima možemo garantovati da ono što je poručeno putem našeg sajta da će biti i isporučeno. Ukoliko dođe do nepredviđenih problema sa lagerom ili isporukom udžbenika, svakako ćemo vas o tome odmah obavestiti ili vam udžbenike šaljemo bez poštarine (poštarinu preuzimamo na nas, vi plaćate samo cenu poručenih udžbenika). Hvala na razumevanju!

Važna napomena:U zajedničkom cilju što kvalitetnije i brže dostave, molimo sve kupce da ostavljaju tačne podatke isporuke i brojeve telefona! Ostavljajte samo telefonske brojeve na koje će se uvek neko javiti, jer ukoliko se ne javljate na telefon, udžbenici neće moći da budu isporučeni!  Proverite uvek da li ste ostavili tačne adrese isporuke i poštanske brojeve vašeg mesta. Može se desiti da zbog pogrešnih podataka, kuriri odu na sasvim druge adrese. Iskreno vam se zahvaljujemo na razumevanju!

Udžbenici do vas stižu preko kurirskih službi  sa kojima UdzbenikOnline ima sklopljen ugovor:

“BEX” – 170,00 RSD bez obzira koliko imate poručenih udžbenika (najčešće pošiljke)

Isporuka na teritoriju KOSOVA: Ispuruku vrši samo Post Expres. Sve cene i uslove isporuke potražite na sajtu Post Expresa. O visini cene isporuke paketa na teritoriju Kosova isključivo je odgovoran sam kupac (cena se formira isključivo u Post Expresu koja je promenljiva)!

Cenovnik njihovih usluga:

Post Expres cenovnik

Napomena: svi poručeni artikli se isporučuju najkasnije za 7 dana Na vašu kućnu adresu. Hvala na razumevanju.

Cenu pošiljke snosi kupac, osim ako nije drugačije dogovoreno (zavisi od situacije, novčanog iznosa porudžbine i slično).

Situacije o reklamacijama pogledajte ovde.

Objašnjenje statusa porudžbine:
1.Vaša porudžbina je data na spremanje Očekujte da vas uskoro kontaktira naš operater oko dostave i provere identiteta kupca. Ukoliko se ne budete javljali na telefon, udžbenik/knjige nećemo isporučivati. Ukoliko se niste javili, operate će vas opet pozvati. Operater će nakon drugog telefonskog pokušaja da vam pošalje SMS poruku na vaš ostavljeni broj mobilnog telefona. Ukoliko niste u prilici da se javite, možete porudžbinu potvrditi i putem SMS poruke. Napomena: Postoji mogućnost da je udžbenik/artikal poručen istovremeno od strane drugog kupca i da vašeg udžbenika/artikla ne bude više na stanju u datom trenutku. Takođe o ovoj promeni ćemo vas izvestiti telefonski ili putem imejla. Rok za isporuku udžbenika/knjiga je 7 dana!)
3.Nema na stanju! (Žao nam je! Trenutno artikla više nema na stanju. Ukoliko želite da vas obavestimo pri njegovom dolasku, potvrdite nam na naš imejl sa vašim brojem porudžbine info@udzbenikonline.rs). Ovu poruku dobijate kada udžbenika iz nekog razloga više ne bude artikala u datom trenutku.
4.Vaša porudžbina je poslata! (Poštovani, očekujte udžbenik/artikal uskoro na vašoj adresi. Napomena: javite se kuriru brze pošte kad vas bude zvao na telefon kako bi mogao da prema proceduri izvrši dostavu udžbenika/artikala)
5.Porudžbina je otkazana! (Kupac je otkazao porudžbinu!) Uvek vam je omogućeno da otkažete vašu porudžbinu sve dok ne dobijete poruku da je vaša porudžbina poslata.